suomeksi  In English

Verkostomme

Osaavat, pitkäaikaiset yhteistyökumppanit ovat olennainen osa palveluitamme. Toimituksemme sijaitsee Helsingin Hietalahdessa pienen toimistohotellin työyhteisössä, jonka muiden yritysten kanssa teemme tarvittaessa yhteistyötä. Yhteisössä on asiantuntemusta monelta viestinnän lohkolta: toimitustyö, kääntäminen ja monikielinen viestintä, markkinointiviestintä, taitto ja graafinen suunnittelu, koulutus, ilmoitusmarkkinointi ja taloushallinto.

Vuosien mittaan meille on kertynyt laaja ja monipuolinen yhteistyöverkosto, josta löytyy asiantuntemusta useimpiin viestintähankkeisiin.

Muun muassa tällä sivulla mainittujen yritysten kanssa olemme olleet pitkään yhteistyössä. Annamme mielihyvin lisätietoja.

Diktio Oy

Julkaisuprojektien organisointi ja valvonta (sis. laiskojen miesten patistelun). Julkaisujen (lehtien, kirjojen, vuosikertomusten, esitteiden) ulkoasun suunnittelu ja taitto. Tekstien stilisointi ja oikoluku. Käyntikortit johtajalle, juoksupojalle ja vaikka kissalle.
Eija Jaskari, puhelin 0400 838 729
eija.jaskari@diktio.fi
www.diktio.fi

Meridian X Oy

"Tervettä järkeä päivän hintaan."
AaDeet Riitta ja Jaakko
www.meridianx.fi

My Suomi

Japaninkielisiä matkaohjelmapalveluita japanilaisille matkailijoille sekä suomalaisten yritysten japanilaisille vieraille.
info@mysuomi.fi

Arancho Nordic Oy

Täyden palvelun käännöstoimisto, EU:n ja Aasian kielet. Monikielisen viestinnän ja dokumentaation hallinta, tekniset käännökset, lokalisointi, tulkkaukset jne. Toimistot Italiassa, Espanjassa ja Suomessa.
Alfredo Spagna, puhelin 0208 436 932
helsinki@fi.arancho.com
www.arancho.com

Hyvien Ihmisten Talo

Asiakasyritysten ja -yhteisöjen asiakassuhteiden luominen, ylläpito ja kehittäminen markkinointiviestinnän keinoin. Tiedotus, tapahtumat, suhdetoiminta, tutkimukset, koulutus ja konsultointi.
Puhelin 0400 642 137
katri.karsi@hyvienihmistentalo.fi
www.hyvienihmistentalo.fi

Qualitext Eckhard Georgi

Quality Translation, Proofreading, and Language Checking
Laatukäännöksiä englantiin ja saksaan, kielentarkistusta.
Puhelin (09) 256 6724
ekhart.georgi@kolumbus.fi