suomeksi  In English

Juttujamme Suomelassa

Erilainen takkauuni: lämmintä ilmaa puhaltimella

Vaikka varaavilla takkauuneilla on pitkä perinne, uusiakin tekniikoita keksitään. Suomessa uusi ratkaisu on varaavaan takkaan kytketty puhallin.

Säästääkö tulisija lämmityskustannuksia

Monissa pientaloissa on lisälämmönlähteenä jonkinlainen tulisija. Mutta kannattaako sitä käyttää lämmityslaitteena vai meneekö puulämpö harakoille?

Astiat puhtaiksi. Ohjeita astianpesukoneen ostajalle

Ensimmäiset astianpesukoneet pitivät niin paljon melua, että keittiössä ei juuri voinut keskustella, kun kone oli käynnissä. Nykyiset koneet ovat oleellisesti hiljaisempia ja myös muilta ominaisuuksiltaan vanhoja parempia.

Suojaan alta polttavan auringon. Ohjeita markiisin ostajalle

Lämmin ja aurinkoinen kesä on monen suomalaisen toiveissa. Mutta usein hellettä ja auringonpaahdetta tuntuu olevan jopa liikaa. Silloin voidaan suojautua markiisilla, joka voi toimia sekä suojana että katoksena.

Auto suojaan säiden armoilta. Ohjeita autotallin tarvitsijalle

Yhä useampi pien- tai rivitalossa asuva haluaa, että pihalla on jonkinlainen autosuoja. Toisille riittää pelkkä katos, kun taas toiset arvostavat oikeaa autotallia. Autotallejakin on monenlaisia: lämpimiä ja lämmittämättömiä, valmispaketteja ja itse tehtyjä.

Laatu maksaa myös sohvassa

Sohva on kodin perushuonekalu. Niinpä sohvia on tarjolla erittäin monipuolinen valikoima. Myös hinnat vaihtelevat parista sadasta eurosta tuhansiin. Selvitimme, mikä sohvassa maksaa.

>>>